Met ramen en deuren door het land

Ik heb een beslissing genomen om mijn eigen bestelauto auto te kopen. Ermee wil ik mijn eigen bedrijf oprichten. Al lang dacht ik over dit soort onderneming omdat ik het leuk vind. Trouwens heb ik geen andere plan voor de toekomst en ook weinig mogelijkheden. Toen ik nog een jonge was had ik immers geen goesting om te studeren en zo ben ik redelijk slecht opgeleid. Daarom kan ik moeilijk een goede baas vinden. In deze situatie denk ik dat het dus een goed idee is om mijn eigen baas te worden.

Voor drie jaar werkte ik als een schoonmaker en ik heb wat geld gespaard. Het is genoeg geld om een tweedehands bestelauto te kopen. Ik wil geen luxe machine maar toch een grote, praktische bestelauto met grote ladingruimte. Ik overweeg ook het aankoop van een iets nieuwere auto maar op krediet. Nieuwere machine zal zeker meer betrouwbaar zijn en daarom ook goedkoper inzake het onderhoud. Ik moet snel beslissing maken omdat ik vanaf volgende maand moet beginnen. Ik heb al een vaste klant gevonden die van mijn diensten gebruik wil maken.

Het is een klein bedrijf die in productie van ramen en deuren gespecialiseerd is. Ze hebben en chauffeur met eigen bestelauto nodig voor het vervoer van aluminium deuren naar Antwerpen en houten ramen naar Mechelen. Het lijkt me een uitstekend werk te zijn omdat ramen en deuren niet zo zwaar zijn. En met een lichte lading zal mij bestelauto redelijk weinig bezine verbruiken.

Op deze manier kan ik dus geld verdienen maar toch weinig uitgeven wat bijzonder belangrijk is om een grote winst te boeken. Grote winst is zeer belangrijk voor mij omdat ik zo snel mogelijk een tweede bestelauto wil kopen en een chauffeur wil aanstellen. Op deze manier wil ik mijn bedrijf ontwikkelen om snel een eigenaar van een grote onderneming te worden. Ik ben zeker dat mijn moeder op mij trots zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *